|| Mainos & Alekoodi Konstikas.fi ||

 

Päätin ottaa Instagramin seuraajamäärän rajapyykiksi ja julistaa Alkuluokan Aakkosille Juhlakuun 2.2. – 2.3.2022. 1000 seuraajaa sattui tulemaan täyteen hauskana monien kakkosten päivänä 2.2.2022!

 

Alkuluokan Aakkoset oli alunperin minulle itselleni tapa kirjoitella muistiin kaikenlaista, mitä vuosien varrella on tullut tehtyä ja hyväksi havaittua. Alkoi pelottaa, että monia hyviä juttuja saattaisi unohtua. Edelleenkin kokonaisuus toimii myös tässä alkuperäisessä tehtävässä. Paljon olen kirjoittanut, mutta paljon on kirjoittamatta. En ahnehdi, sillä en halua kyllästyä tai väsyä. Tähänkään. Lista aiheideioista on aika pitkä! Se tuntuu myös kasvavan jatkuvasti…

 

Jossain vaiheessa huomasin, miten tärkeäksi oli muodostunut myös Alkuluokan Aakkosten mukanaan tuoma someyhteys muihin ihmisiin. Ehkä johtuu korona-ajasta ja vähäisistä kohtaamisista, en tiedä. Mutta joka tapauksessa on hienoa, miten mukavalla tavalla saa uusia ideoita, vertaistukea ja ajatusten herättelyä kouluasioista kiinnostuneilta ihmisiltä ympäri Suomea. Tämä on iso ja arvokas asia. Olen todella kiitollinen teistä, jotka luette Alkuluokan Aakkoset -blogia ja seuraatte Alkuluokan menoa somessa. Tästä on muodostunut kokonaisuus, joka on paljon enemmän kuin vain omia merkintöjä muistin tueksi. 

 

Olen tosiaan kiitollinen huikeasta joukosta, joka on mukana Alkuluokan Aakkosissa! Siksi halusin järjestää jotain hauskaa. Koska mielessäni oli monta ideaa, ja valinnan tekeminen oli vaikeaa, päädyin julistamaan kokonaisen juhlakuukauden. Olen tässä ehtinyt rallatella mielessäni monta kertaa tätä uudenlaista kuukausien rimpsua: tammikuu, helmikuu, Juhlakuu, maaliskuu… Hyvin sopii Juhlakuu joukkoon!

 

 

Juhlakuun ohjelma

 

Mitä Juhlakuun ohjelmassa on? Koko kuukauden ajan pidetään iloista tunnelmaa yllä. Juhlia ei tehdä yksin, ja olenkin saanut Juhlakuun toteuttamiseen mukaan hyviä yhteistyökumppaneita. Kiitos jo etukäteen!

 

Konstikas.fi on verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu monipuolisesti oppimispelejä, pulmapelejä ja kaikenlaista virikkeellistä materiaalia. Todella monia pelejä yhdistää se, että ne ovat monikäyttöisiä ja haastavat monentasoisia pelaajia. Tekemistä on ihan pienillekin lapsille, vaikka toki itse olen tutustunut eniten alkuluokkaikäisille sopiviin juttuihin. Verkkokaupan valikoima on laaja. Aina tuntuu löytyy uusia ja kiinnostavia tuotteita, vaikka pidänkin itseäni melkoisena konkarina oppimispelien suhteen. 

Konstikas.fi on lunastanut pysyvän paikan Alkuluokan Aakkosten ”sydämessä”. Yhteistyö on ollut innostavaa ja mukavaa. Siksi Konstikas.fi on mukana koko Juhlakuun ajan. Koodilla Juhlakuu saa 20 % alennuksen koko valikoimasta. Alekoodi on siis voimassa 2.3.2022 asti.

Vinkkinä, että Navigaattorijuttuja postaussarjasta löytyy ajatuksia, miten kehittää lasten visuaalisen hahmottamisen taitoja. Ja tähän avuksi löytyy paljon välineitä Konstikkaan valikoimista.

 

Alekoodin lisäksi Juhlakuun ohjelmaa kuuluu USEITA arvontoja Instagramissa! Arpajaisiin osallistuminen saa aikaan kutkuttavan jännityksen tunteen: jos vaikka minä voittaisin! Omasta mielestäni en juuri koskaan voita arpajaisissa, mutta niin vain ennen joulua minunkin kohdalleni osui kiva voitto. (Siitä täytyykin joskus kirjoitella blogiin.) Aina kannattaa siis yrittää ja osallistua! Juhlakuun arpajaisvoitot ovat vielä ihan huikeita. Tuskin maltan odottaa, että pääsen julkaisemaan ne! 

 

Näiden etujen lisäksi aion itse ottaa opiksi ja kehittää Alkuluokan Aakkosia Juhlakuun aikana. Julkaisen Instagramissa kyselyitä, joiden tavoite on kartoittaa toiveita. Miten Alkuluokan Aakkoset voisi kehittyä paremmaksi? Lisäksi minua kiinnostaa tietää keitä ja millaisia te lukijat olette 🙂 Seuraa Instagramia ja vastaile kyselyihin – tästä olisin todella kiitollinen.

 

Minusta innostuminen on mahtava tunne! Ja nyt olen Juhlakuusta todellakin innostunut. Tässä on melkein koko kuukausi vielä edessä. Minulla on vahva tunne, että tästä Juhlakuusta tulee oikein hyvä juttu 🙂

 

Muista konstikas.fi alekoodi Juhlakuu, jolla saa alennusta 20% koko Juhlakuun ajan!

 

Konstikas.fi verkkokauppaan pääset tästä.